Zondag 10 december vond de twee jaarlijkse danexamen plaats georganiseerd door de Karatebond Nederland. In sportcomplex de Sypel in Harderwijk stonden deze keer maar liefs vijf bruine banders vanuit Genseikan Karatedo zondagochtend om 9:00 uur op de mat om te laten zien dat zij hun zwarte band verdiende. Daarna stonden er drie zwarte banders vanuit de karateclub op de mat die examen deden voor de 2e dangraad.

Na een intensief uur werden Ilse Dekker, Jelle & Suzanne Komen, Davey Smit en Dennis Vermeer beloond voor alles wat ze de afgelopen jaren hebben getraind en geoefend en kregen na de positieve uitslag direct de zwarte band uitgereikt die hoort bij het behalen van de eerste dangraad.

Om kwart voor 11 startte de tweede ronde. Deze keer stonden Edwin Vermeer, Wim Zeeman en Sharon Appelman op de tatami en deden opnieuw examen maar dan een niveau hoger. Zij kregen geen nieuwe zwarte brand maar wel een diploma en een stempel in het karatepaspoort achter de tweede Dangraad.

Onder toeziend van de examinatoren Sensei Ciska van de Voort en Sensei David Roovers en vanuit de Karatebond toegewezen examitoren Eddy Marques en Wim Muilwijk was ook deze editie van het danexamen succesvol voor Genseikan Karatedo. Namens alle leraren en assistent leraren gefeliciteerd met jullie dangraad!

Osu

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.